Ljubica Jovanović

Mental & Motivational Coach

 езƒл‚а‚ слика за facebook logo езƒл‚а‚ слика за instagram logo

O meni

Tenis koučing

Koučing

Radionice

Blog

Kontakt

Ljubica Jovanović

mentalni i motivacioni trener

 

 

Ljubica Jovanović je teniski mentalni trener, motivacioni, ivotni i poslovni trener.

 

ivi i radi u Beogradu. Zavrila je Fakultet Tehničkih Nauka pri Univerzitetu u Novom Sadu i Master studije na istom fakultetu.

Nakon zavrenih studija, dobija veliku elju da pomae ljudima i deci u sportu u prevazilaenju ivotnih potekoća kako bi bili uspeniji u onome čime se bave. Nakon dobijenog sertifikata za ivotnog i poslovnog trenera, počinje da se bavi tom pomagačkom profesijom. S obzirom da je bila aktivna takmičarka u juniorskim konkurencijama i suočena sa sličnim potekoćama sa kojima se susreću teniseri, na osnovu svog iskustva moe potpuno da razume sve izazove i potekoće sa kojima se teniseri susreću tokom svoje igračke karijere. Koristeći svoje bogato znanje iz sportske psihologije, motivacione vetine i iskustvo koje broji vie stotina juniorskih i profesionalnih tenisera i teniserki, ona vam uspeno moe pomoći da reite sve svoje probleme, otklonite svoje slabosti i unapredite svoje snage i prednosti.

Trenutno radi sa velikim brojem tenisera i teniserki irom sveta i to je njena ivotna misija, koju uspeno i ispunjava.

2014. godine osvaja nagradu na EMEA Balkan konferenciji za razvoj najvećeg broja lidera u okviru jedne godine i tada postaje motivator ljudima koji ele da napreduju, da se razvijaju, kao i inspirator za započinjanje privatnog preduzetnitva, edukator pri karijernom napredovanju, predavač na raznim  seminarima usmerenim na podučavanje  ličnog razvoja i usavravanja.

Članica je Ultrakoučing Asocijacije Srbije. 

 

 

 

 

www.ljubicajovanovic.com

Contact:

 

+ 381 63 8 654 597 (Mob, Viber, WhatsApp)

ljubica.jovanovic.coach@gmail.com

Saznajte vie