Ljubica Jovanović

Mental & Motivational Coach

 езƒл‚а‚ слика за facebook logo езƒл‚а‚ слика за instagram logo

O meni

Tenis koučing

Koučing

Radionice

Blog

Kontakt

Radionica

BUDI JAK!

 

 

Tenis se kao i svaki drugi sport sastoji iz 4 oblasti: tehnike, taktike, fizičke i mentalne pripreme. Mentalna priprema treba biti sastavni deo trenanog procesa, jer zapravo čini 25% ukupne spreme tenisera. Teniski mentalni treninzi, između ostalog, omogućavaju da igrač bude mentalno jači i stabilniji pre samog početka meča, ali i da bude fokusiran i smiren u toku meča.

 

Sparta tenis i Ljubica Jovanović pripremili su radionicu za sve koji su spremni da unaprede svoj pristup igri. Radionica je namenjena roditeljima i igračima, ali i teniskim trenerima.

 

Često iz neznanja, roditelji vre pritisak na dete i umesto da mu budu podrka, oni stvaraju kontra efekat i ulivaju strah detetu pred početak svakog meča i turnira. Upravo na konkretnim primerima, pomoći ćemo vam da svoje dete usmerite na pravi put, da mu budete eljena podrka i pomoć na njegovom putu razvoja i uspeha, jer znamo da je to ono to i elite.

 

 

Igračima, kroz razne vebe, pokazaćemo tehnike kako da uđu sigurniji u meč, kako da se izbore sa tremom i strahom pred sam početak meča! Često se desi da onaj ko je psihički jači na terenu, taj meč i dobije! Budite vi taj pobednik! Naučite kako da prevaziđete blokade i pokaete svoj potencijal na meču kao i na treningu!

 

Roditelji, igrači i treneri treba da predstavljaju tim koji ide u istom pravcu! Prvenstveno da dete izgrade u atletu koji će naučiti da se izbori sa svim preprekama i da ne posustane kada mu je teko! Put uspeha je popločan sa mnotvo neuspeha kroz koje dete na putu razvoja i uspeha prolazi! Naučite da sinergično delujete i budete tim koji će iz svakog meča steći određeno iskustvo i unaprediti svoju igru bez obzira na ishod meča!

 

Radionica moe obuhvatati neke od sledećih tema:

 

1. Mentalna priprema pred meč! Budi jak na samom startu meča!

2. Izađi kao pobednik iz svih kritičnih situacija u meču! Budi jak u svim vanim poenima!

3. I nakon poraza, izađi kao mentalni pobednik! Budi jak u suočavanju sam sa sobom i analiziraj svoje prednosti i nedostatke na pravi način, kako bi sledeći put bio i pobednik meča!

4. Budite prava podrka sebi! Budite prava podrka svom detetu u toku meča! Budite jaki kao tim!

 

Ovo su samo neke od predloenih tema, a u dogovoru sa vama moemo svaku redefinisati!

 

Radionica je osmiljena tako da se pre predavanja organizuju sparing mečevi, individualni i/ili grupni, zavisi od broja prijavljenih, pod organizacijom i vođstvom glavnog trenera Sparta organizacije Branislava Sisojevića. Predavanje je osmiljeno u vidu razmene znanja i energije, a predavač je teniski mentalni i motivacioni trener Ljubica Jovanović.

 

Radionica se moe odrati na srpskom i engleskom jeziku

 

Budite slobodni i kontaktirajte nas za vie informacija

+346 52 389 169 (Mob, Viber, WhatsApp)

protennissparta@gmail.com

 

Predavač: Ljubica Jovanović, teniski mentalni i motivacioni trener

Organizator radionice: Branislav Sisojević, director i glavni trener Sparta organisation

Medijska podrka: Nenad Bukarica, vlasnik i urednik sajta Mali igrači

 

 

 

 

Saznajte vie

Saznajte vie